35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

7 iunie termenul limită pentru depunerea cererii de plată în Campania 2024

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură reaminteşte fermierilor că 7 iunie 2024 este ultima zi în care pot depune cererile de plată pentru accesarea intervenţiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum şi a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu şi climă în Campania 2024.

Atenţie! Faţă de anii precedenţi, depunerea nu va fi prelungită cu o perioadă în care fermierii să poată înregistra cererile cu aplicarea de penalităţi.

În situaţia în care cererea de plată este depusă ulterior datei limită de 7 iunie 2024, aceasta este considerată inadmisibilă.

Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicaţiei IPA-Online. Fermierii pot veni la centrele locale/judeţene ale APIA pentru semnarea cererilor sau pot semna cererile folosind semnătura electronică, cu anunţarea în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) a funcţionarului desemnat cu gestionarea cererii.

Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenţie informaţiile înscrise şi documentaţia depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor şi a pentru a asigura un flux continuu în procesul de depunere a cererilor de plată, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că în zilele de 01 şi 02 iunie 2024, centrele judeţene/locale ale APIA vor avea program de lucru normal.

În spiritul bunei colaborări, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură face apel către toţi fermierii care nu au depus încă cererea de plată să se mobilizeze şi să-şi depună cererea până la data de 7 iunie 2024, pentru a beneficia de finanţarea cuvenită.

APIA asigură toţi fermierii de sprijin, implicare şi ataşament!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare