29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

62 de pacienţi, 10 la Terapie Intensivă, sunt internaţi la Spitalul Caritas. 1.803 persoane s-au vindecat de COVID-19

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Până astăzi, 11 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 755.126 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  701.283 de pacienți au fost declarați vindecați.
La nivelul judeţului Teleorman, numărul persoanelor infectate cu Coronavirus a scăzut din nou. Conform Grupului de Comunicare Strategică, 29 de teleormăneni s-au îmbolnăvit de COVID-19, în ultima zi. În consecinţă, a scăzut şi rata infectărilor, aceasta fiind de 1,4 la mia de locuitori iar alţi 20 de pacienţi au fost reconfirmaţi pozitiv.
Potrivit declaraţiei managerului Spitalului Caritas, din Roşiorii de Vede, dr. Valentina Robu, în unitatea suport COVID sunt internaţi 62 de pacienţi, 10 dintre ei la Terapie Intensivă iar de la începutul pandemiei, 1.803 persoane au fost vindecate şi externate.
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 10 februarie, 5.750 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 924.940 de lei. De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost întocmite, ieri, 3 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare