10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

600 de persoane au fost legitimate şi 80 de mijloace de transport, verificate, în cadrul acţiunilor de control

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Aproximativ 600 de persoane legitimate, peste 240 de obiective şi 80 de mijloace de transport persoane au fost verificate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Teleorman, acţiuni de informare şi verificare a respectării măsurilor de protecţie, scopul vizat fiind prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, la data de 4 mai a.c., aproximativ 70 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, poliţişti locali, jandarmi, precum şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului au acţionat, în principal, în zonele aglomerate din judeţ-pieţe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unităţi de alimentaţie publică, dar şi în trafic-pentru verificarea legalităţii efectuării transportului de persoane şi mărfuri, precum şi respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor nouă acţiuni punctuale organizate, forţele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. În ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 240 de obiective, au fost legitimate nu mai puţin de 600 de persoane şi verificate aproximativ 80 de mijloace de transport persoane, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 9.000 de lei, forţele de ordine reamintindu-le cetăţenilor principalele măsuri dispuse de autorităţi în acest context.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare