12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

60 de locuri disponibile pentru pensionarii teleormăneni, în 5 staţiuni de tratament balnear

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din Teleorman. Casa Judeţeană de Pensii informeză că sunt locuri disponibile, în seria III 2021, în cinci staţiuni de tratament balnear din ţară iar pensionarii care corespund criteriilor de acordare vor pleca în perioada 22-25 aprilie 2021.

Lista staţiunilor este următoarea:

Amara-30 locuri;
Buziaş-10 locuri;
Olăneşti-8 locuri;
Pucioasa-10 locuri;
Bala-2 locuri.

Totodată, Casa de pensii Teleorman precizează că cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Gestiune Bilete de Tratament Balnear, etaj 1 din cadrul instituţiei noastre.
Pot beneficia de tratament balnear persoanele care au calitatea de pensionar al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii, beneficiar al prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii. Mai pot beneficia şi persoanele care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare