5 C
Judeţul Teleorman
marți, decembrie 6, 2022

Timp de patru zile, județul Teleorman va fi sub Cod Galben de disconfort termic și val de căldură

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare- Cod Galben de disconfort termic ridicat și val de căldură- pentru mai multe județe din țară, printre care și Teleorman. Timp de patru zile, până duminică inclusiv, temperaturile pot ajunge până la 37 de grade, în sudul țării și vestul țării.

Potrivit mesajului transmis de către meteorologi, în vestul și în sudul țării valul de căldură se va extinde și va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade. Disconfortul termic se va menține ridicat si în prima parte a săptămânii viitoare, mai ales în regiunile vestice și sudice. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Teleormanul, al doilea judeţ pe ţară cu rata şomajului în creştere, după Vaslui

Rata şomajului înregistrată la nivel naţional, la sfârşitul lunii octombrie, a ajuns la 2,96%, în urcare cu 0,08 puncte...

Articole similare