25.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

25 de deranjamente individuale, în șapte localități din Teleorman, și 4.375 de consumatori întrerupți din cauza vântului puternic

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Astăzi 25.01.2021, ora 14:00 se mențin sub incidenţa codului galben de intensificări ale vântului, judeţele Argeș – zona montană, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Teleorman şi Vâlcea, până mâine, 26.01.2021, la ora 19:00. Încă de la începutul atenţionării meteo, operatorul de distribuţie a monitorizat starea reţelelor electrice afectate direct de evoluţia nefavorabilă a vremii şi a intervenit prompt în teren.

Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile, astăzi, 25 ianuarie, la ora 14:00, la nivelul judeţelor din aria operaţională Distribuţie Oltenia, erau înregistrate următoarele deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localitățile menţionate mai jos:

  • Judeţul Argeş –19 de deranjamente individuale.
  • Judeţul Gorj – doar 9 consumatori întrerupți.
  • Judeţul Teleorman – 4375 de consumatori întrerupți și 25 de deranjamente individuale care afectează localitățile: Poieni, Grația, Frăsineț, Salcia, Troianu, Putineiu și Crângu.
  • Judeţul Vâlcea –19 deranjamente individuale.
  • Județul Dolj – 1359 consumatori întrerupți și 53 de deranjamente individuale și afectate localitățile: Salcia, Unirea, Dobridor și parțial Dăbuleni.
  • Județul Olt – 36 de deranjamente individuale și următoarele localități afectate parțial: Văleni, Vădastra, Bucinișu și Voineasa.
  • Județul Mehedinți – 22 de deranjamente individuale și localitatea Corcova afectată.

Pentru remedierea tuturor deficiențelor 74 de echipe ale operatorului Distribuție Oltenia se află în teren pentru o intervenție cât mai rapidă. Menţionăm că pentru intervenţia în zonele de autoizolare, respectiv carantină, echipele de intervenţie utilizează echipamente speciale de protecţie şi prevenţie, şi urmăresc un protocol special, fără să fie afectată durata şi calitatea intervenţiei. Este important de precizat că vântul şi terenul accidentat creează în continuare condiţii aspre şi o misiune extrem de dificilă pentru echipele operative, accesul acestora devenind extrem de anevoios şi pe alocuri limitat.

Operatorul Distribuţie Oltenia monitorizează continuu situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat. Rugăm persoanele aflate în izolare, respectiv carantină, să precizeze acest lucru la înregistrarea unor deranjamente electrice întrucât aceste situaţii speciale presupun măsuri suplimentare de protecţie pentru electricienii Distribuţie Oltenia care remediază deficienţele electrice precum şi colaborarea cu autorităţile publice competente (ISU/ DSP).

Reamintim faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 –  număr de telefon gratuit în orice reţea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007,  0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare