21.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, octombrie 1, 2022

2.874 de teste COVID 19, efectuate în Teleorman. 1.165 de persoane se află în izolare la domiciliu şi numai şase, în carantină

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform raportării Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, 1.165 de teleormăneni se află în izolare la domiciliu şi 6 persoane sunt în carantină instituţionalizată. Potrivit ultimului buletin de presă al Grupului de Comunicare Strategică numărul cetăţenilor din judeţul Teleorman, confirmaţi cu Coronavirus, este de 158.

De la începutul epidemiei, la nivelul judeţului, au fost efectuate 2.874 teste COVID-19, dintre care 1.538 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman şi 544 în cadrul laboratorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă reaminteşte cetăţenilor că trebuie să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări la linia TELVERDE-0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare