10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

15 elevi din Alexandria, “spuma” învăţământului din municipiu, vor primi câte un laptop performat, din partea primăriei

Articole noi

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria Municipiului Alexandria a decis suspendarea organizării excursiilor şi taberelor pentru câştigătorii concursurilor Festivalul de Colinde”, ediţia 2019 şi Creştem sănătos”, având în vedere riscurile pe care le presupune organizarea unor astfel de activităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

Părinţii copiilor câştigători ai celor două concursuri au fost consultaţi cu privire la amânarea acestor excursii şi tabere până când răspândirea virusului SARS-CoV-2 va fi eradicată sau acordarea, în schimb, a unor premii constând în rechizite şi/sau articole sportive.

Din acelaşi motiv, pandemia de COVID-19, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 225/29.07.2020, anul acesta a fost anulată tabăra pentru elevii performanţi, în schimb, aceştia urmând să primească câte un laptop performant, imediat ce va fi finalizată procedura de achiziţie publică, înainte de începerea anului şcolar 2020-2021. Conform H.C.L. mai sus-menţionat, 15 elevi, şefii de promoţie din unităţile de învăţământ gimnazial şi liceal, absolvenţii cu media 10 la examenele naţionale dar şi absolvenţii de gimnaziu care au obţinut primul loc pe şcoală în ierarhia admiterii la liceu, cu condiţia ca media de admitere (calculată ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională, care are o pondere de 80% şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20%), să fi fost de cel puţin 9,50,  vor fi beneficiari ai acestui premiu.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

Articole similare