31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

15 august, Ziua Comunei Scrioaștea

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Scrioaștea, o localitate păstorită de Marian Șefu, primarul cu suflet de aur – așa cum îl consideră mulți dintre cetățeni, își serbează ziua. Evenimentul va avea loc luni, 15 august, și este legat de sărbătoarea ortodoxă, „Sfânta Maria”. Este a noua ediție.

După cum ne-a obișnuit, primarul are invitați de marcă, interpreți de muzică populară și modernă consacrați. Și elevii școlilor din comună vor fi cuprinși în programul artistic, prin reprezentații de dansuri sportive și nu numai. Nu vor lipsi focurile de artificii și surprizele. Va fi o bucurie, ca de fiecare dată.

„După o muncă istovitoare de zi cu zi, măcar o dată pe an avem prilejul să ne bucurăm împreună. Și sufletul trebuie hrănit, nu?! Sper să fie o reușită iar consătenii să se simtă mândri de comuna lor. Viața e trecătoare, bucuriile puține. Iată un prilej să uităm de griji, să comunicăm noi între noi, să ne desfătăm inima ascultând muzică bună și, de ce nu, să ne prindem în horă!” ne-a declarat primarul Marian Șefu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare