18.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, octombrie 2, 2022

12 aprilie, Bursa locurilor de muncă. În Teleorman, 500 de posturi vacante pentru șomeri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfășura pe data de 12 aprilie 2019,  începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agențiilor Locale din Roșiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. În vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost contactaţi aproximativ 700 de agenţi economici care oferă peste 500 locuri de muncă vacante. Meseriile în care au fost anunţate locurile vacante pentru studii superioare sunt cele de inginer/subinginer(industria mecanică, electrotehnică, alimentară), contabil/economist, proiectant inginer, specialist SIG/IT, etc.

Pentru persoanele cu studii medii sau profesionale, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt pentru ocupaţiile: electrician de întreţinere şi reparaţii, laborant chimist, lucrător comercial, sudor, tamplar, zidar, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, etc.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES. De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate ne pot contacta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, la telefon 0247/310155 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

De asemenea, în vederea participării la Bursa Generala a Locurilor de Muncă, angajatorii pot transmite, oferta cu locurile de muncă vacante la numarul de fax  0247/311164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare