22.1 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

10 ani de puşcărie şi despăgubiri de 50.000 de euro, în cazul tânărului din Islaz care şi-a ucis verişorul

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor, Rezeanu Mădălin a fost condamnat la pedeapsa de 10 ani închisoare, şi a primit ca pedeapsă complementară interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de trei ani de zile. Magistraţii au decis să menţină măsura arestării preventive a inculpatului Rezeanu Mădălin şi au scăzu tdin durata pedepsei închisorii perioada în care inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv, de la data de 29.06.2020. Totodată, judecătorii au admis, în parte, acţiunea civilă exercitată de partea civilă Ungureanu Georgica.

“Obligă inculpatul Rezeanu Mădălin să plătească părţii civile Ungureanu Georgica suma de 20.000 lei, despăgubiri materiale şi echivalentul în lei a sumei de 50.000 euro, la cursul de schimb din momentul efectuării plăţii, daune morale. Dispune, după rămânerea definitivă a hotărârii, prelevarea de probe biologice de la inculpatul Rezeanu Mădălin, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul Rezeanu Mădălin să plătească suma de 1.600 lei, cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în soluţia instanţei.

Oribila crimă a avut loc, la jumătatea anului trecut. După ce au băut mai multe pahare la “Dializa”, o cârciumă de pe raza localităţii, doi tineri s-au luat la harţă. Totul, spun cei prezenţi, ar fi pornit de la o ţigară. Pentru că a refuzat să-i dea o ţigaretă, unul dintre ei, un băiat de 20 de ani, student la Politehnică, a scos cuţitul şi l-a ucis pe tânărul de 25 de ani, cu cinci lovituri înfipte în piept, în zona inimii. Moartea a survenit instantaneu iar echipajele de salvare solicitate să intervină nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul. Ulterior, pentru a scăpa de arma albă, criminalul l-a aruncat în WC, acolo fiind găsit de criminalişti. Conform unor surse judiciare, ucigaşul ar fi declarat că “mortul” îl şicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit în localitate, din Germania, şi de atunci, a început să umble cu cuţitul la el, semn că a premeditat crima.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare