18.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, octombrie 2, 2022

Oportunităţi de angajare, în Teleorman. 388 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 388 locuri de muncă vacante, din care 33 pentru persoanele cu studii superioare, 59 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 82 pentru persoanele cu studii liceale, 198 pentru persoanele cu studii gimnaziale iar 17 posturi se adresează persoanelor fara studii.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt : inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, inginer retele electrice, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer electrotehnic, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer constructii, proiectant inginer instalatii, expert contabil-verificator, contabil, fotograf, operator procesare text si imagine, factor postal, oficiant posta telegrame, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic, operator la masini-unelte cu comanda numerica, vanzator, lucrător comercial, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, stivuitorist, zugrav, sudor, lacatus mecanic, vulcanizator, sofer autocamion/masina de tonaj mare, ospatar, pizzar, macelar, croitor, confectioner, prelucrator in industria textila, confectioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat in industria confectiilor, manipulant marfuri, muncitor necalificat, etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Reamintim agenţiilor economici  că au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru  a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu .

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua de 1 octombrie, declarată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai...

Articole similare