2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Crimă oribilă în comuna Blejeşti. Un bărbat a fost bătut de doi tineri până la ultima suflare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Doi tineri din comuna Blejeşti au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Aceştia au fost introduşi în arestul poliţiei şi urmează să fie duşi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. Tinerii, de aproximativ 20 de ani, sunt acuzaţi că şi-au bătut un vecin, în vârstă de 50 de ani, până l-au lăsat fără suflare. Crima oribilă a avut loc în ziua de duminică spre luni. Trupul victimei nu prezenta urme de înjunghiere, dar o bună parte din corp era plină de vânătăi.
Potrivit declaraţiei primarului Narcis Pietreanu, între aceştia ar fi existat un conflict mai vechi. De-a lungul vremii, ameninţat de cei doi tineri, bărbatul ucis în bătaie ar fi sunat de mai multe ori la 112, explicându-le oamenilor legii despre starea conflictuală. Deocamdată, nu se ştie cu exactitate de la ce ar fi pornit gâlceava, dar poliţiştii nu exclud varianta ca întreg scandalul să se fi iscat pe fondul consumului de alcool, mai cu seamă că la locului incidentului au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice. Conform unor surse judiciare, puşi în faţa probelor, cei doi tineri şi-au recunoscut fapta.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare