10 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 20, 2021

Comisarul şef Valentin Dumitraşcu, “jupân” peste două Inspectorate de Poliţie: Teleorman şi Dâmboviţa!

Articole noi

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Bilanţ tragic pe drumurile din judeţ. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, de la începutul anului

Încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice constituie unul dintre factorii care pun în pericol integritatea corporală, viaţa şi...

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori în fiecare localitate din Teleorman

Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Comisarul şef de poliţie Valentin Dumitraşcu este pe cai mari. I-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Este singurul ofiţer superior din ţară, ce a ajuns la o performanţă greu de egalat. Abilităţile manageriale, demonstrate de-a lungul vremii, i-au determinat pe şefii Poliţiei Române să-l numească inspector şef în două Inspectorate Judeţene de Poliţie din ţară. Cel puţin aşa reiese din informaţiile publicate pe pagina oficială a Poliţiei Române, unde la capitolul “Echipa managerială”, Valentin Dumitraşcu apare ca inspector şef atât la Teleorman, cât şi la Dâmboviţa.

Conform site-ului, acesta a fost numit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, în octombrie 2012. Luna trecută, a fost detaşat la IPJ Dâmboviţa pentru o perioadă de două luni de zile.

Potivit CV-ului, în perioada mai-octombrie 2012, a fost împuternicit Adjunct al Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, iar între anii 2008-2012, ofiţer specialist-Inspectoratul General al Poliţiei Române, Direcţia Operaţiuni Speciale.

Timp de cinci ani, între 2003-2008, a deţinut funcţia de şef grup intervenţie-Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie „ACVILA” Bucureşti, iar până în 2003, pe cea de comandant grupă intervenţie, comandant detaşament-Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române „Vlad Ţepeş” Bucureşti.

Mai trebuie precizat faptul că acesta este absolvent al Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” BUCUREŞTI, Facultatea de drept / licenţă în Ştiinţe juridice.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Produse de igienă pentru elevii de la Şcoala “Alexandru Colfescu”, din Alexandria, oferite de Crucea Roşie Teleorman

Când elevii se vor întoarce în bănci, e important ca aceştia să aibă toate condiţiile necesare pentru a fi...

Articole similare