14 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, mai 25, 2024

Proiect de voluntariat la Şcoala Gimnazială nr. 2 Videle în parteneriat cu Ambasada S.U.A.

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În data de 04.04.2018, la împlinirea a 50 de ani de la moartea lui Martin Luther King, un important promotor al drepturilor omului, Ambasada Statelor Unite ale  Americii în România şi  American Councils ne-au  provocat sa răspundem la întrebarea “Ce faci  pentru ceilalţi?”

Elevii  Şcolii Gimnaziale nr. 2 Videle, cu sprijinul părinţilor şi al cadrelor didactice au  iniţiat  proiectul  “Din suflet pentru suflet “ in cadrul căruia au organizat acţiuni de voluntariat în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale  instituţionalizate la C.S.P.A.H. Videle. Ei au strâns produse alimentare pentru a le oferi, cu prilejul sărbătorilor pascale şi, totodată, au desfăşurat activităţi de socializare şi timp liber, bucurându-i pe adulţii şi batrânii din centru cu un program artistic.

Astfel, răspunsul voluntarilor Şcolii Gimnaziale nr. 2 Videle la întrebarea adresată de Martin Luther King “Ce faci pentru ceilalţi ?” a fost  :”Îmi pasă ,mă  implic, ajut.”

Voluntarii au fost recompensati de Ambasada Americană si American Councils cu diplome , materiale promoţionale , stickere, şepci .

În această  sfântă  săptămână  care precede sărbătorile pascale, am avut cu toţii satisfacţia de a oferi şi de a primi, de a face lucruri bune, de a fi solidari cu cei ce au nevoie de sprijinul nostru.

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Seria întâlnirilor președintelui Consiliului Județean Adrian Gâdea cu cetățenii a continuat în comunele Talpa, Gălăteni, Frăsinet, Ciolănești și Buzescu

Alături de Marian Dinu, candidat pentru funcția de primar al comunei Talpa, Adrian Gâdea s-a aflat în mijlocul cetățenilor...

Articole similare