14 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, mai 25, 2024

„Dăruind, devii mai bun!”, campanie socială demarată de către elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale nr. 2 Videle

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În săptămâna 20-25 noiembrie 2017 , elevii şi cadrele didactice ale Şcolii Gimnaziale nr. 2 Videle au participat la campania socială Săptămâna fructelor şi a legumelor donate , desfăşurată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară , 2017.

La îndemnul d-nei prof. Ducan Dumitra, coordonator S.N.A.C. la nivelul şcolii , elevii din învăţământul primar şi gimnazial au răspuns pozitiv şi, dând dovadă de empatie, solidaritate, spirit civic, au donat o cantitate impresionantă de legume, fructe, alimente . Toate produsele strânse  au fost donate copiilor de la Centrul de zi Videle, persoanelor adulte de la Centrul pentru Protecţia Adulţilor cu Handicap Videle şi bătrânilor de la Azilul Talpa.

Astfel de acţiuni de suflet, în sprijinul persoanelor aflate în situaţii dificile, vor continua în cursul lunii decembrie, luna sărbatorilor de iarnă, a  cadourilor, dar şi a solidarităţii.

Considerăm că implicarea elevilor în astfel de acţiuni reprezintă o modalitate de a-i  responsabiliza, de a- i forma ca cetăţeni  activi, de a-i educa în spiritul respectului pentru diversitate, toleranţă, drepturile omului .

Prof. Iorga Monica

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Seria întâlnirilor președintelui Consiliului Județean Adrian Gâdea cu cetățenii a continuat în comunele Talpa, Gălăteni, Frăsinet, Ciolănești și Buzescu

Alături de Marian Dinu, candidat pentru funcția de primar al comunei Talpa, Adrian Gâdea s-a aflat în mijlocul cetățenilor...

Articole similare